Jeugdzitting

 

Stichting Carnaval Hoojers

Jeugdzittingsmiddag

Sinds 2013 organiseren wij een Jeugdzittingsmiddag. Deze middag is bedoeld voor kinderen. Wij adviseren een leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

 

Carnavalsvereniging de Muggezifters organiseert al sinds 1974 zeer succesvolle Zittingsavonden. Met vooral lokale talenten organiseren zij een avond met theater, dans, cabaret, toneel, tonpraoten en nog veel meer.

 

Wij willen een vergelijkbaar programma bieden voor kinderen. Daarom vind de Zitting in de middag plaats.

 

Tevens hebben wij het geluk dat alle faciliteiten in Den Herd aanwezig zijn voor de Zittingsavonden en mogen wij, mede dankzij de Muggezifters, probleemloos deze middag organiseren.

 

Ook dit jaar bieden wij weer een gevarieerd programma. De toegangsprijs hebben we verlaagd om het voor iedereen mogelijk te maken deze middag te bezoeken. Dat kunnen we doen doordat we een fijne sponsor hebben gevonden èn omdat bijna iedereen volledig belangenloos aan deze middag mee wil werken!

 

Stefan Veroude

De presentatie van deze middag is vanaf het begin in handen van Stefan Veroude. De jeugd kant hem vast wel van de Mukkies, de Meukers of de Groene Bril. In 2015 is hij benoemd tot Vorst van de Muggezifters en wij zijn er trots op dat hij onze middag ieder jaar zo voortreffelijk weet te presenteren.

Dansgarde

 

Een dansgarde mag eigenlijk niet ontbreken. High Energy en de dansgarde uit Hapert hebben al diverse malen deelgenomen aan onze middag.

 

 

 

 

Minimoppentrommel

Iedere Zittingsmiddag heeft ook haar eigen Minimoppentrommel. Daarbij mag het publiek een grap komen vertellen in de Ton. We zijn nog op zoek naar (jong) volwassenen die willen komen tonpraoten maar uit eigen ervaring weten we dat dat voor deze leeftijdscategorie erg lastig is.

 

Onder het publiek wordt ook een wedstrijd gehouden van de best verklede gast. Een zeer deskundige jury beoordeelt gedurende de middag de uitdossingen. In de pauze wordt daar nog druk over gediscussieerd zodat Stefan na de pauze de best verklede gast een prijs uit kan reiken.

Jack Vosters

 

Wij willen graag iedereen bedanken die deze middag mogelijk maakt; artiesten en medewerkers van licht, geluid, Den Herd enz. enz.

Van velen ontvangen wij bijzondere belangstelling voor onze middag èn hulp, zowel voor als achter de schermen.

Gelukkig kunnen wij op steun en belangstelling rekenen van veel van dit soort mensen.

© Stichting Carnaval Hoojers | Als u informatie wilt gebruiken neemt u dan contact met ons op.

Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door: